Belangrijke informatie

Voor u een afspraak maakt, is het belangrijk dat ik u op een paar punten wijs:

Zoals aangegeven is de praktijk bij mij thuis en wel op de 2e etage. Deze is alleen per trap bereikbaar. Mocht u niet of slecht trappen kunnen lopen, dan is er het alternatief om op een smalle mobiele massagetafel gemasseerd te worden, maar dat moet dan tevoren gemeld worden. U dient wel in staat te zijn om op deze tafel te klimmen.

Tevens hebben wij  katten in huis. Die zullen u niet lastig vallen tijdens de massage, maar mocht u allergisch zijn voor katten, dan raad ik u aan geen behandeling te boeken.

Wanneer u voor de massage komt, hoeft u niets mee te nemen. De nodige handdoeken worden door mij verzorgd. Wel is het belangrijk dat u niet vlak voor de massage gegeten heeft, makkelijke kleding draagt en eventueel kettinkjes ed. af kunt doen wanneer dat voor de massage van belang is.

Ik verzoek u bij uw afspraak 5 minuten tevoren aanwezig te zijn, doch niet eerder dan 15 minuten voor de behandeling (mogelijk niet in staat u binnen te laten indien iemand voor u in behandeling is.)

Wanneer voor of tijdens de behandeling wordt vastgesteld dat er contra-indicaties zijn (redenen waarom ik u niet mag masseren, zoals een ontsteking) wordt de behandeling gestaakt. Zo nodig zal ik u dan naar de huisarts kunnen verwijzen.
Wanneer u reeds onder behandeling bent van een arts voor iets dat door de massage beïnvloed kan worden, verzoek ik u vooraf uw arts te vragen of een massage in uw geval geen kwaad kan of zonodig te vragen waar ik rekening mee moet houden.
Voor een afgebroken bezoek breng ik €5,00 in rekening indien in het eerste kwartier. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op een behandeling die later plaats vindt, wanneer de contra-indicaties zijn verdwenen (indien binnen 6 maanden na de afgebroken afspraak). In overleg is dit tegoed overdraagbaar.

Indien u niet op komt dagen, of de massage minder dan 24 uur van tevoren annuleert, bent u het gehele bedrag verschuldigd.

Betaling van de behandelingen geschiedt contant of via Tikkie (iDeal). Er is geen mogelijkheid tot pinnen.