Afspreken

U kunt voor een afspraak het beste het contactformulier invullen of mailen (zie home-pagina). U kunt ook bellen met 0229-244062 (beste bereikbaar ‘s avonds en in het weekend), maar over het algemeen gaat het sneller via het contactformulier of mail.
Telefonisch kunt u het antwoordapparaat treffen. Wilt u bij het inspreken uw naam en telefoonnummer inspreken, alsmede wanneer u daar bereikbaar bent. Terugbellen gebeurt in de meeste gevallen ‘s avonds.

Geeft u, bij het gebruik van het contactformulier ook aan of u overdag en/of ‘s avonds wilt boeken.

In verband met het Corona-virus zal u bij het maken van een afspraak op de hoogte gebracht worden van de maatregelen die we hebben genomen.

U kunt in ieder geval geen afspraak maken indien u verschijnselen van Corona, griep of verkoudheid heeft of wanneer verschijnselen van Covid-19 bij u minder dan 2 weken verdwenen zijn. Tevens dient u een gemaakte afspraak af te zeggen indien u deze verschijnselen krijgt tussen het maken van de afspraak en de daadwerkelijke afspraak.

Afspraken zijn op aanvraag. Afhankelijk van beschikbare tijd vinden de massages plaats van maandag t/m donderdag tussen 11:00 en 21:00, vrijdag tussen 11:00 en 17:00 en zaterdag tussen 11:00 en 13:00. Zondag gesloten.